Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου, το Βραβείο «Γ.Φ. Πιερίδης» απονέμεται φέτος στονποιητή Κώστα Βασιλείου. Η τελετή απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11Ιουνίου 2018, ώρα 7.30μμ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου και η Ένωση Τουρκοκυπρίων Καλλιτεχνών και Συγγραφέων ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του δικοινοτικού διαγωνισμού διηγήματος (2017-2018):

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου σάς προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την παρουσίαση των βιβλίων των μελών της: Κλεοπάτρας Μακρίδου – Robinet Εντοπία φωνή και Κώστα Παπαγεωργίου, Υπερκαινοφανής, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, ώρα 19.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Ιφιγενείας, Ακρόπολη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τον κορυφαίο κριτικό λογοτεχνίας Δημήτρη Ραυτόπουλο, ο οποίος έχει τιμηθεί με βραβεία και διακρίσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Εταιρεία Συγγραφέων της Ελλάδας και πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών, για τη σημαντική προσφορά του στην κριτική και στα νεοελληνικά γράμματα.

Συνέχεια ανάγνωσης