Επικαιροποίηση καταλόγου μελών της Ε.Λ.Κ.

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου θα προβεί κατά τον μήνα Ιούλιο 2018 σε επικαιροποίηση του Καταλόγου Μελών της Ε.Λ.Κ.,με βάση τις πρόνοιες του Περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμου 104(Ι)/2017 και, πιο συγκεκριμένα, με βάση το άρθρο 18.5: "Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου υποχρεούται να τηρεί πλήρως ενημερωμένο μητρώο των μελών του, το οποίο επικαιροποιείται τουλάχιστον άπαξ κατ’ έτος και είναι διαθέσιμο προς επιθεώρηση από τον Έφορο και προς οποιοδήποτε τρίτο έχει έννομο συμφέρον."

Υπενθυμίζεται ότι, με βάση το άρθρο 7(α) του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Λ.Κ.: "Τα τακτικά μέλη υποχρεούνται στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής".

Καλούνται τα μέλη της Ε.Λ.Κ. που οφείλουν τη συνδρομή τους για τη διετία 2015-2017 (20 ευρώ), αν επιθυμούν, να εμβάσουν το ως άνω ποσόν στον Λογαριασμό της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου. Ως καταληκτική ημερομηνία, για την τακτοποίηση της συνδρομής ορίζεται η Τρίτη, 31η Ιουλίου 2018.

Σε περίπτωση που μέλος της Ε.Λ.Κ. θα πληρώσει με έμβασμα  τη συνδρομή του, παρακαλείται όπως αποστείλει την απόδειξη του εμβάσματος ταυτόχρονα και στα 2 πιο κάτω μαίηλ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , για την έκδοση απόδειξης εισπράξεως εκ μέρους της Ε.Λ.Κ. Τέλος, σημειώνεται ότι, αμέσως μετά την 31η Ιουλίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Κ. θα προχωρήσει στην οριστικοποίηση του επικαιροποιημένου Καταλόγου Μελών της Ε.Λ.Κ. (2018), ο οποίος θα υποβληθεί στον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.