Μουσικό-ποιητική εκδήλωση Ένα ταξίδι, ένα ποίημα

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προγραμματίζει να διοργανώσει μουσικό-ποιητική εκδήλωση με τίτλο Ένα ταξίδι, ένα ποίημα, σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου, την Εθνική Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Συγγραφέων της Διεθνούς Ένωσης ΠΕΝ.

 

Το συναρπαστικότερο μέρος ενός ταξιδιού είναι μάλλον η ανάμνησή του κι αυτή φιλοδοξούμε να αποτυπωθεί στην εκδήλωση με θέμα Ένα ταξίδι, ένα ποίημα. Μια έμπνευση από τις χώρες που περπάτησαν, απ’ όσα αντίκρισαν, αφουγκράστηκαν, ένιωσαν οι ποιητές και ποιήτριες μας… Επανακτήσεις στιγμών, εμπειριών, εντυπώσεων και συναισθημάτων, εικόνων, μνημείων και προσώπων από τις χώρες του κόσμου.

Προσκαλούμε τους ποιητές και τις ποιήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2019.

Λόγω της περιορισμένης χρονικής έκτασης της εκδήλωσης, σημειώνεται ότι οι ποιητές και οι ποιήτριες θα ενημερωθούν μέχρι τις 10 Μαρτίου 2019 για την έγκριση της συμμετοχής τους, μετά από επιλογή των ποιημάτων από την οργανωτική επιτροπή.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Αποστολή ποιημάτων και δήλωση συμμετοχής μέχρι 30 Ιανουαρίου 2019, αποκλειστικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Τα ποιήματα θα πρέπει να εμπίπτουν αυστηρά στη θεματική της εκδήλωσης.
  3. Ο συνολικός χρόνος ανάγνωσης καθορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ στα 2 λεπτά.
  4. Τα ποιήματα μπορεί να είναι δημοσιευμένα ή αδημοσίευτα.
  5. Το βιογραφικό δεν πρέπει να υπερβαίνει τις έξι γραμμές (Γραμματοσειρά: Calibri, Μέγεθος: 12).
  6. Έγκυρες συμμετοχές, θεωρούνται όσες πληρούν στο σύνολο τους παραπάνω όρους.

Για πληροφορίες απευθύνεστε στην κα Αγγελική Ριαλά

Λειτουργός Γραφείου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 99313889 / 22809555. Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

Pin It