2Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ (18-19/11/2023)

Η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου έλαβε μέρος στη 2η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023 με Περίπτερο και με βιβλιοπαρουσιάσεις μελών της.

Το Περίπτερο φιλοξένησε 16 συγγραφείς, οι οποίοι συνομίλησαν με τους επισκέπτες και υπόγραψαν βιβλία τους. Μέλη του Δ.Σ. ενημέρωναν το κοινό για την ΕΛΚ και τις δράσεις της, διανέμοντας σχετικό φυλλάδιο. Επίσης, μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησαν επαφές με διάφορους φορείς σε σχέση με το βιβλίο και ευρύτερα τη λογοτεχνία.

Τέσσερα μέλη της ΕΛΚ, η Γιόλα Σιαμαρία Θεοδοσίου, ο Γιώργος Ζεβεδαίος, ο Λούκας Αριστοδήμου και η Όλγα Οικονομίδου, παρουσίασαν στη λογοτεχνική σκήνη με μεγάλη επιτυχία έργα τους.

Στην έκθεση βιβλίου συμμετείχαν επίσης πολλά μέλη μας, είτε με δικό τους Περίπτερο είτε σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία, ενώ αρκετά μέλη μας συμμετείχαν σε συζητήσεις ή βιβλιοπαρουσιάσεις στις λογοτεχνικές σκηνές που λειτουργούσαν παράλληλα.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας που συμμετείχαν στο Περίπτερο και στις βιβλιοπαρουσιάσεις και τους επισκέπτες της Έκθεσης που μας τίμησαν.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

limasol 9  limasol 6